Follow | Dashboard


Hey welcome to my blog , Behave yourself ♛ Facebook
Twitter


Entry | About | Board | Credit


Single :)
\Assalammualaikum/ Heyy korg , today nak cite pasal single ? why pasal single , ehem , why ? why ?! sbb aku single :) aceycey , single bermaksod bebas , bebas bermaksod ?? hmmm , korg crik lew sndrikk , dah nak dekat  bape minggu aku single , Syukur , aku still lagi bolehh hidup even tkde org yg support aku cm dulu , tapi aku tahuu , family nd mmbe-2 aku yg jdik p'gnti Bf aku tuh , even dulu lepas putus dgn MR.Y aku harap sgat aku dgn dy akn jdik mcm dulu balekk , tpi bile fikir balek , bnde tuhh mgkin tak blehh jdik knyataan , hmm , bia lahh kan , itu bukan jodoh ktaorg , lagi pun aku nak PMR ,Y nak SPM aku sedar bnde tuh pnting untuk mase dpan dy , so aku bia kan sume tuhh , nd dah tknk berharap pape lagi dgn dy , walaupun sbena nyerr aku still menaruh harapann :) hm tpi knkdg aku JELES tgk mmbe aku sweet-2 belake , haihh , tkpe tahan jee sume tuhh kayy , and aku selalu harap yg relay dorg kekal :)   Tkpe aku dah fikir , aku nak buang sume harapan tuh jaoh-2 , sbb aku nak berjaye dulu , baru fikir bnde-2 tuhh , 

Older post / Newer post