Follow | Dashboard


Hey welcome to my blog , Behave yourself ♛ Facebook
Twitter


Entry | About | Board | Credit


Friend
Today , nak cite pasal kengkwan kite , emm cm budak-2 jee ayat kite, haihhh okayy , aku nak cite pasal mmbe-2 akuu , Korg :) aku sayang korg , thanks alot dah bt aku happy , thanks dah tlong aku psal hnpon tuhh , nd pasal Capital Y , Korg thanks dah kmbalikan snyuman aku , aku tktau ape akn jdik kalau korg tkde kat sisi aku , soryy kalau slame ney bnyak nyusah kan hidop korg kayy ,  aku sayang korg wehh , korg lah org yg pleng aku syg after family aku , korg mmg the best , aku syukur sgat Tuhan dah kurnia kan kawan cm korg , wey thanks alot kayy , aku harap our friendship never end :) hihi ,thenn thanks sbb dah tahann pngai aku , thanks jugak dah tahan dgn mulut aku yg agak kuran ajar neyy kayy , iloveyou korgg , muahh ;*

#Awak ,tgk lahh kaler background blog kite , kaler pepel , fav awak kann , emmm ;'(

Older post / Newer post