Follow | Dashboard


Hey welcome to my blog , Behave yourself ♛ Facebook
Twitter


Entry | About | Board | Credit


Blogskin II
kay penat hari ney , dri pagi smpai ptg syek edit blog org , hahaha , free plak tuhh :) okayy lpas ney nak bg charge pulak keyhh , tdik tolong ltak pic kat blog ikka dy nak bagi aku topap rm3 , so dri situu terpk nak mntak bayaran lah kalau edit kan blog , huh ~ berbaloi siked dakk :) so lepas ney tkpyaa mntak dwet kat mak kann :) bgos-2 , now aku da edit lbey kureng 4 blog , errr -,- penatt , aku tak bape pro lagi bab-2 mengedit , so perlu blajaa :)

okay ney senarai blog yg aku tolong edit :

ikka - edit maklumat
zulaikha - edit maklumat
Myraa - Full edit
Nisa - Full edit

Okayy tak hasil kerja budak baru blajaa :) Thanks sgad lahh kat Aidaa cause bnyak ajar buat blogskin ney kayy :)  okayy kalau  korg naj soh edit  pape hal jus Inbox keyhh Izatul Haniesa , THANKYOU , 

Older post / Newer post